Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Ceillac en Queyras

Ceillac en Queyras, Frankrike

Om ni planerar ni för en skidsemester till Ceillac en Queyras i Frankrike så hittar här ni både information om skidsystemet i Ceillac en Queyras, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I Ceillac en Queyras finns totalt 6 liftar med tillgång till 25 kilometer pister.

Flyg till Ceillac en Queyras

För er som vill flyga ner till Ceillac en Queyras så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Ceillac en Queyras är 91 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Nice Cote d'Azur (118 kilometers avstånd), samt Aix Les Bains, Chambery (129 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Ceillac en Queyras

Inte långt från Ceillac en Queyras ligger skidorten Saint-Véran, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Risoul (11 kilometer) och Vars (13 kilometer).

Hyr skidutrustning i Ceillac en Queyras

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ceillac en Queyras. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Ceillac en Queyras här

Hotell & boende i Ceillac en Queyras

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ceillac en Queyras.
6 boenden
Pris/natt från: 884 kr
3 boenden
Pris/natt från: 815 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1396 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns