Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Risoul, Frankrike

Söker ni information om skidortern Risoul? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 118 backar och antalet liftar är 55. Fallhöjden är som mest på 900 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2750 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Risoul eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 30 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 15 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Risoul ligger flygplatserna Torino International Airport och Nice Cote d'Azur närmast på 101 respektive 119 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Risoul ligger Vars.

Hyr skidutrustning i Risoul

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Risoul här

Hotell & boende i Risoul

Hos oss hittar ni totalt 159 hotell, lägenheter och stugor/hus i Risoul.
142 boendealternativ
Pris/natt från: 337 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 751 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 609 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 684 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Risoul