Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Risoul är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Risoul för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Risoul är mitten av december till mitten av april.

Risoul har pister på totalt 185 kilometer, varav 75 kilometer är blåa enkla pister, 90 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 20 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 35 liftar, med en totalkapacitet på 49640 personer/timme. Risoul är en del av skidområdet Vars/Risoul - La Forêt Blanche, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2750 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1100 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

I Risoul kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 30 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Risoul

Vill man flyga till Risoul så ligger flygplatsen Torino International Airport, Turin närmast, på ett avstånd av 101 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Nice Cote d'Azur, som ligger 119 kilometer bort, och Aix Les Bains, Chambery som har ett avstånd på 125 kilometer till Risoul.

Närmaste skidorter till Risoul

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Risoul ligger Vars. Ni hittar även skidorterna Ceillac en Queyras på 11 kilometers avstånd och Les Orres, 17 kilometer från Risoul.

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Risoul, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Risoul

Restauranger

Det finns 41 restauranger i Risoul och 17 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 182 hotell, lägenheter och stugor/hus i Risoul.
103 boenden
Pris/natt från:
336 kr
60 boenden
Pris/natt från:
694 kr
10 boenden
Pris/natt från:
749 kr
5 boenden
Pris/natt från:
693 kr
4 boenden
Pris/natt från:
818 kr

Vi arrangerar skidresor till Risoul