Sökalternativ

Risoul, Frankrike

Söker ni information om skidortern Risoul? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 118 backar och antalet liftar är 55. Fallhöjden är som mest på 900 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2750 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Risoul eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 30 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 15 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Risoul ligger flygplatserna Torino International Airport och Nice Cote d'Azur närmast på 101 respektive 119 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Risoul ligger Vars.

Hyr utrustning i Risoul

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Risoul här

Hotell & boende i Risoul

Hos oss hittar ni totalt 184 hotell, lägenheter och stugor/hus i Risoul.
157 boendealternativ
Pris/natt från: 291 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1255 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 647 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 368 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 564 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Risoul