Sökalternativ

Risoul, Frankrike

Söker ni information om skidortern Risoul? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 118 backar och antalet liftar är 55. Fallhöjden är som mest på 900 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2750 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Risoul eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 30 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 15 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Risoul ligger flygplatserna Torino International Airport och Nice Cote d'Azur närmast på 101 respektive 119 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Risoul ligger Vars.

Hyr skidutrustning i Risoul

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Risoul här

Skidskola i Risoul

Om ni är ute efter att boka skidskola i Risoul kan vi genom CheckYeti erbjuda 4 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Risoul här

Hotell & boende i Risoul

Hos oss hittar ni totalt 176 hotell, lägenheter och stugor/hus i Risoul.
150 boendealternativ
Pris/natt från: 313 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1352 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 697 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 376 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 454 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Risoul