Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Orres, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Les Orres i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Les Orres är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Les Orres har pister på totalt 100 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 60 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 17 liftar, med en totalkapacitet på 22790 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2720 meter, vilket ger en fallhöjd på 1170 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Les Orres.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Les Orres 40 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Les Orres har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Les Orres

För er som vill flyga ner till Les Orres så är det flygplatsen Nice Cote d'Azur som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Les Orres är 109 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Torino International Airport, Turin (115 kilometers avstånd), samt Grenoble Saint Geoirs, Lyon (135 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Les Orres

Andra skidorter i närheten av Les Orres är t ex Vars som ligger 12 kilometer bort, Risoul med 17 kilometers avstånd samt Pra-Loup, som ligger 17 kilometer från Les Orres.

Hyr skidutrustning i Les Orres

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Les Orres. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Les Orres här

Hotell & boende i Les Orres

Hos oss hittar ni totalt 458 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Orres.
281 boenden
Pris/natt från: 640 kr
153 boenden
Pris/natt från: 588 kr
16 boenden
Pris/natt från: 743 kr
5 boenden
Pris/natt från: 480 kr
3 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les Orres

Sunweb