Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Orres, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Les Orres, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Les Orres ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 34 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 1170 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2720 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Nice Cote d'Azur som ligger 109 kilometer från Les Orres. Skidorter nära Les Orres är bland annat Vars, Risoul och Pra-Loup.

Hyr skidutrustning i Les Orres

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Les Orres. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Les Orres här

Skidskola i Les Orres

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 17 olika klasser och instruktörer i Les Orres som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Les Orres här

Hotell & boende i Les Orres

Hos oss hittar ni totalt 619 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Orres.
405 boendealternativ
Pris/natt från: 638 kr
123 boendealternativ
Pris/natt från: 586 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 741 kr
41 boendealternativ
Pris/natt från: 478 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 857 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les Orres

Sunweb