Sökalternativ

Les Orres, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Les Orres, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Les Orres ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 34 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 1170 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2720 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Nice Cote d'Azur som ligger 109 kilometer från Les Orres. Skidorter nära Les Orres är bland annat Vars, Risoul och Pra-Loup.

Hyr utrustning i Les Orres

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Les Orres. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Les Orres här

Hotell & boende i Les Orres

Hos oss hittar ni totalt 433 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Orres.
232 boendealternativ
Pris/natt från: 412 kr
131 boendealternativ
Pris/natt från: 505 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 638 kr
40 boendealternativ
Pris/natt från: 349 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 738 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les Orres