Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Pra-Loup, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pra-Loup? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pra-Loup och andra skidorter inom nära räckhåll.

Pra-Loup har 20 liftar och totalt 39 pister. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter.

Vill man flyga till närheten av Pra-Loup ligger flygplatserna Nice Cote d'Azur och Torino International Airport närmast på 93 respektive 124 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Pra-Loup ligger Super Sauze.

Skidområden Pra-Loup är del av

Pra-Loup ingår i skidområdet Espace Lumière tillsammans med 1 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Pra-Loup

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Pra-Loup.

Boka skidutrustningen online i Pra-Loup här

Hotell & boende i Pra-Loup

Hos oss hittar ni totalt 79 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pra-Loup.
61 boendealternativ
Pris/natt från: 399 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 502 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 582 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Pra-Loup