Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pra-Loup, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Pra-Loup i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Pra-Loup är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Skidåkningen i Pra-Loup är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 170 centimeter. 94% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 94% av liftarna går.

I Pra-Loup hittar ni 36 liftar med en liftkapacitet på 45390 personer/timme. Det finns 180 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 56 kilometer blåa pister, 93 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 30 kilometer svarta pister. Pra-Loup är en del av skidområdet Espace Lumière - Pra Loup/Val d?Allos, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2576 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 968 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Pra-Loup.

För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Pra-Loup

Vill man flyga till Pra-Loup så ligger flygplatsen Nice Cote d'Azur närmast, på ett avstånd av 93 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Torino International Airport, Turin, som ligger 124 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 149 kilometer till Pra-Loup.

Skidorter i närheten av Pra-Loup

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Pra-Loup ligger Super Sauze. Ni hittar även skidorterna Val d'Allos - La Foux på 9 kilometers avstånd och Val d'Allos - Le Seignus, 14 kilometer från Pra-Loup.

Skidområden Pra-Loup är del av

Pra-Loup ingår i skidområdet Espace Lumière tillsammans med 1 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Pra-Loup

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Pra-Loup.

Boka skidutrustningen online i Pra-Loup här

Hotell & boende i Pra-Loup

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pra-Loup.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 384 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 483 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 446 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 690 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Pra-Loup

SnowTrex