Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Super Sauze, Frankrike

Super Sauze är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Super Sauze för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Super Sauze är mitten av december till mitten av april.

Super Sauze har pister på totalt 65 kilometer, varav 35 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 21 liftar, med en totalkapacitet på 16868 personer/timme. Högsta pisten finns på 2450 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1050 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 4.4 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Super Sauze

Vill man flyga till Super Sauze så ligger flygplatsen Nice Cote d'Azur närmast, på ett avstånd av 89 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Torino International Airport, Turin, som ligger 121 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 155 kilometer till Super Sauze.

Närmaste skidorter till Super Sauze

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Super Sauze ligger Pra-Loup. Ni hittar även skidorterna Val d'Allos - La Foux på 12 kilometers avstånd och Val d'Allos - Le Seignus, 14 kilometer från Super Sauze.

Hyr skidutrustning i Super Sauze

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Super Sauze.

Boka skidutrustningen online i Super Sauze här

Hotell & boende i Super Sauze

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Super Sauze.
22 boenden
Pris/natt från: 580 kr
7 boenden
Pris/natt från: 755 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns