Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Super Sauze, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Super Sauze? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 34 backar och antalet liftar är 22. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2400 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Super Sauze är mitten december till början april.

Vill man flyga till närheten av Super Sauze ligger flygplatserna Nice Cote d'Azur och Torino International Airport närmast på 89 respektive 121 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Super Sauze ligger Pra-Loup.

Hyr skidutrustning i Super Sauze

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Super Sauze.

Boka skidutrustningen online i Super Sauze här

Hotell & boende i Super Sauze

Hos oss hittar ni totalt 52 hotell, lägenheter och stugor/hus i Super Sauze.
37 boendealternativ
Pris/natt från: 584 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 502 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 817 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1868 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns