Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Espace Lumière, Frankrike

Karta över skidorter i Espace Lumière

Espace Lumière är ett skidområd i franska Alperna består av skidorterna Pra-Loup och Val d'Allos-La Foux. Skidområdet bjuder på 180 km backar och är känt för mycket solsken och har en bra variation av lättare gröna backar och ett antal svårare backar för de mer erfarna skidåkarna.

Skidorter i Espace Lumière

Fakta/pistfakta Espace Lumière

Europa
Kontinent
Frankrike
Land
43
Liftar
180 km
Kilometer pister
81
Pister totalt
55 km
Längskidåkningsspår
2
Antal skidorter