Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Abriès, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Abriès? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 16 backar och antalet liftar är 5. Bästa tiden för att åka skidor i Abriès är december till mars.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 72 kilometer från Abriès. Skidorter nära Abriès är bland annat Saint-Véran, Sestriere och Ceillac en Queyras.

Hyr skidutrustning i Abriès

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Abriès? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Abriès.

Boka skidutrustningen online i Abriès här

Hotell & boende i Abriès

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Abriès.
7 boendealternativ
Pris/natt från: 884 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 929 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns