Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Abriès, Frankrike

Skidorten Abriès ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Abriès är vanligtvis från december till mars.

Här finns det 21 kilometer backar och antalet liftar är 5. Den längsta pisten som finns i Abriès är 4.6 kilometer.

Flyg till Abriès

För er som vill flyga ner till Abriès så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Abriès är 73 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (125 kilometers avstånd), samt Nice Cote d'Azur (128 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Abriès

Andra skidorter i närheten av Abriès är t ex Saint-Véran som ligger 11 kilometer bort, Ceillac en Queyras med 18 kilometers avstånd samt Sestriere, som ligger 19 kilometer från Abriès.

Hyr skidutrustning i Abriès

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Abriès? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Abriès.

Boka skidutrustningen online i Abriès här

Hotell & boende i Abriès

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Abriès.
11 boenden
Pris/natt från: 927 kr
Ett boende
Pris/natt från: 962 kr
4 boenden
Pris/natt från: 636 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns