Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Abriès, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Abriès? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 16 backar och antalet liftar är 5. Bästa tiden för att åka skidor i Abriès är december till mars.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 72 kilometer från Abriès. Skidorter nära Abriès är bland annat Saint-Véran, Sestriere och Ceillac en Queyras.

Hotell & boende i Abriès

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Abriès.
7 boendealternativ
Pris/natt från: 950 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 986 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 652 kr