Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Radstadt/Altenmarkt ligger i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och om ni funderar på att boka en skidresa till Radstadt/Altenmarkt har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Radstadt/Altenmarkt är mitten av december till slutet av mars.

I Radstadt/Altenmarkt hittar ni 7 liftar som totalt har en liftkapacitet på 12152 personer/timme. Det finns här 17 kilometer preparerade pister totalt, varav 9 kilometer är blåa pister och 7 kilometer röda pister. Högsta pisten finns på 1571 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 721 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 260 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Radstadt/Altenmarkt

Vill man flyga till Radstadt/Altenmarkt så ligger flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg närmast, på ett avstånd av 58 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 105 kilometer bort, och Brnik, Ljubljana som har ett avstånd på 148 kilometer till Radstadt/Altenmarkt.

Skidorter i närheten av Radstadt/Altenmarkt

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Radstadt/Altenmarkt ligger Flachau. Ni hittar även skidorterna Filzmoos på 8 kilometers avstånd och Zauchensee, 9 kilometer från Radstadt/Altenmarkt.

Skidområden Radstadt/Altenmarkt är del av

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Radstadt/Altenmarkt.

Mer om skidhyra i Radstadt/Altenmarkt

Skidskolor

I Radstadt/Altenmarkt kan ni boka 8 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Radstadt/Altenmarkt här

Restauranger

Det finns 45 restauranger i Radstadt/Altenmarkt och 22 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 147 hotell, lägenheter och stugor/hus i Radstadt/Altenmarkt.
121 boenden
Pris/natt från:
394 kr
14 boenden
Pris/natt från:
473 kr
11 boenden
Pris/natt från:
1211 kr
Ett boende
Pris/natt från:
3401 kr

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Radstadt/Altenmarkt