Sökalternativ

Radstadt/Altenmarkt, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Radstadt/Altenmarkt, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Radstadt/Altenmarkt ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Radstadt/Altenmarkt har 8 liftar och totalt 10 pister. Högsta pisten finns på 1571 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 710 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Säsongen för skidåkning i Radstadt/Altenmarkt är vanligtvis från mitten december till början april.

Vill man flyga till närheten av Radstadt/Altenmarkt ligger flygplatserna Wolfgang A Mozart och Kärnten närmast på 58 respektive 105 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Radstadt/Altenmarkt ligger Flachau.

Skidskola i Radstadt/Altenmarkt

I Radstadt/Altenmarkt kan ni boka 9 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Radstadt/Altenmarkt här

Hotell & boende i Radstadt/Altenmarkt

Hos oss hittar ni totalt 244 hotell, lägenheter och stugor/hus i Radstadt/Altenmarkt.
163 boendealternativ
Pris/natt från: 366 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 726 kr
49 boendealternativ
Pris/natt från: 439 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 869 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3156 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Radstadt/Altenmarkt