Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Predeal, Rumänien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Predeal? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Predeal och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Predeal finns totalt 8 liftar med tillgång till 13 pister. Högsta pisten finns på 1433 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 400 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 3 kilometer spår för längskidåkning.

Några välriktade stenkast från Predeal ligger Azuga, avståndet är endast 7 kilometer.

Hotell & boende i Predeal

Hos oss hittar ni totalt 225 hotell, lägenheter och stugor/hus i Predeal.
156 boendealternativ
Pris/natt från: 256 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 280 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 276 kr
44 boendealternativ
Pris/natt från: 338 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 357 kr