Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Predeal

Predeal, Rumänien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Predeal? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Predeal och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 13 backar och antalet liftar är 8. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1433 meter, vilket ger en fallhöjd på 400 meter. Den längsta pisten som finns i Predeal är 1.7 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Predeal 3 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Predeal

Inte långt från Predeal ligger skidorten Azuga, avståndet är endast 7 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Busteni (11 kilometer) och Poiana Brasov (17 kilometer).

Hotell & boende i Predeal

Hos oss hittar ni totalt 242 hotell, lägenheter och stugor/hus i Predeal.
168 boendealternativ
Pris/natt från: 247 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 266 kr
52 boendealternativ
Pris/natt från: 326 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 344 kr