Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Rumänien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Rumänien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Rumänien

Största skidorterna

Flest liftar i Rumänien

11 liftar
Poiana Brasov
8 liftar
Predeal
5 liftar
Sinaia
4 liftar
Busteni
3 liftar
Azuga

Flest pister i Rumänien

20 pister
Sinaia
13 pister
Poiana Brasov
13 pister
Predeal
11 pister
Busteni
3 pister
Azuga

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Rumänien

1622 meter
Busteni
1200 meter
Sinaia
800 meter
Azuga
750 meter
Poiana Brasov
400 meter
Predeal

Högsta pisterna i Rumänien

2504 meter
Busteni
2050 meter
Sinaia
1770 meter
Poiana Brasov
1540 meter
Azuga
1433 meter
Predeal