Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Rumänien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Rumänien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Rumänien

Största skidorterna

Flest liftar i Rumänien

Poiana Brasov 11 liftar
Predeal 8 liftar
Sinaia 5 liftar
Busteni 4 liftar
Azuga 3 liftar

Flest pister i Rumänien

Sinaia 20 pister
Poiana Brasov 13 pister
Predeal 13 pister
Busteni 11 pister
Azuga 3 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Rumänien

Busteni 1622 meter
Sinaia 1200 meter
Azuga 800 meter
Poiana Brasov 750 meter
Predeal 400 meter

Högsta pisterna i Rumänien

Busteni 2504 meter
Sinaia 2050 meter
Poiana Brasov 1770 meter
Azuga 1540 meter
Predeal 1433 meter