Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sinaia

Sinaia, Rumänien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Sinaia i Rumänien så hittar här ni både information om skidsystemet i Sinaia, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Sinaia är vanligtvis från december till mars.

I Sinaia finns totalt 5 liftar med tillgång till 26 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2050 meter, vilket ger en fallhöjd på 1200 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Sinaia 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Sinaia

Inte långt från Sinaia ligger skidorten Busteni, avståndet är endast 9 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Azuga (12 kilometer) och Predeal (19 kilometer).

Hotell & boende i Sinaia

Hos oss hittar ni totalt 429 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sinaia.
320 boenden
Pris/natt från: 280 kr
8 boenden
Pris/natt från: 280 kr
73 boenden
Pris/natt från: 243 kr
21 boenden
Pris/natt från: 374 kr
7 boenden
Pris/natt från: 701 kr