Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sinaia, Rumänien

Söker ni information om skidortern Sinaia? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Sinaia har 5 liftar och totalt 20 pister. Fallhöjden är som mest på 1200 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2050 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Säsongen för skidåkning i Sinaia är vanligtvis från december till mars.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Några välriktade stenkast från Sinaia ligger Busteni, avståndet är endast 9 kilometer.

Hotell & boende i Sinaia

Hos oss hittar ni totalt 408 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sinaia.
293 boendealternativ
Pris/natt från: 258 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 281 kr
78 boendealternativ
Pris/natt från: 244 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 281 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 703 kr