Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Busteni

Busteni, Rumänien

Skidorten Busteni ligger i Rumänien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Här finns det 11 backar och antalet liftar är 4. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2504 meter, vilket ger en fallhöjd på 1622 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Busteni 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Busteni

Inte långt från Busteni ligger skidorten Azuga, avståndet är endast 5 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Sinaia (9 kilometer) och Predeal (11 kilometer).

Hotell & boende i Busteni

Hos oss hittar ni totalt 375 hotell, lägenheter och stugor/hus i Busteni.
306 boendealternativ
Pris/natt från: 197 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 202 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 247 kr
53 boendealternativ
Pris/natt från: 254 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 495 kr