Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Azuga

Azuga, Rumänien

Skidorten Azuga ligger i Rumänien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Azuga finns totalt 3 liftar med tillgång till 3 pister. Högsta pisten finns på 1540 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 800 meter.

Skidorter i närheten av Azuga

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Azuga ligger Busteni. Ni hittar även skidorterna Predeal på 7 kilometers avstånd och Sinaia, 12 kilometer från Azuga.

Hotell & boende i Azuga

Hos oss hittar ni totalt 295 hotell, lägenheter och stugor/hus i Azuga.
240 boendealternativ
Pris/natt från: 198 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 203 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 249 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 255 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 497 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1323 kr