Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Poiana Brasov
Boka i Poiana Brasov

Poiana Brasov, Rumänien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Poiana Brasov? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Poiana Brasov och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Poiana Brasov sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Poiana Brasov har pister på totalt 13 kilometer, varav 5 kilometer är blåa enkla pister, 2 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 5 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 11132 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1783 meter, vilket ger en fallhöjd på 842 meter. Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Poiana Brasov.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Poiana Brasov

Skidorter nära Poiana Brasov är bland annat Predeal (11 kilometers avstånd), Azuga (17 kilometers avstånd) och Busteni (21 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Poiana Brasov

Hos oss hittar ni totalt 215 hotell, lägenheter och stugor/hus i Poiana Brasov.
167 boenden
Pris/natt från: 129 kr
Ett boende
Pris/natt från: 575 kr
19 boenden
Pris/natt från: 298 kr
26 boenden
Pris/natt från: 588 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1407 kr