Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Poiana Brasov
Boka i Poiana Brasov

Vägbeskrivning till Poiana Brasov

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Poiana Brasov, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Poiana Brasov

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Poiana Brasov, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Poiana Brasov 2 593 km, 1 dag 4 tim
Göteborg - Poiana Brasov 2 315 km, 1 dag 0 tim
Malmö - Poiana Brasov 2 030 km, 22 timmar 26 min
Västerås - Poiana Brasov 2 628 km, 1 dag 4 tim
Örebro - Poiana Brasov 2 492 km, 1 dag 3 tim
Norrköping - Poiana Brasov 2 499 km, 1 dag 4 tim
Gävle - Poiana Brasov 2 810 km, 1 dag 6 tim
Borås - Poiana Brasov 2 358 km, 1 dag 2 timmar