Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Pralognan la Vanoise

Pralognan la Vanoise

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Pralognan la Vanoise i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Pralognan la Vanoise sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av april.

Skidåkningen i Pralognan la Vanoise är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 150 centimeter. Just idag är 91% av liftarna och 84% av backarna öppna.

I Pralognan la Vanoise hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 12675 personer/timme. Det finns 26 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 7 kilometer blåa pister, 17 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2355 meter, vilket ger en fallhöjd på 945 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 28 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Pralognan la Vanoise

Vill man flyga till Pralognan la Vanoise så ligger flygplatsen Aix Les Bains, Chambery närmast, på ett avstånd av 72 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Torino International Airport, Turin (75 kilometers avstånd), samt Geneva International Airport, Genève (107 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Pralognan la Vanoise

Inte långt från Pralognan la Vanoise ligger skidorten Courchevel, avståndet är endast 8 kilometer. Ni hittar även skidorterna Champagny en Vanoise på 9 kilometers avstånd och La Tania, 11 kilometer från Pralognan la Vanoise.

Hyr skidutrustning i Pralognan la Vanoise

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Pralognan la Vanoise.

Boka skidutrustningen online i Pralognan la Vanoise här

Hotell & boende i Pralognan la Vanoise

Hos oss hittar ni totalt 141 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pralognan la Vanoise.
128 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 811 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 845 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 827 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns