Sökalternativ

Ovronnaz, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Ovronnaz, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Ovronnaz ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Ovronnaz har 8 liftar och totalt 16 pister. Fallhöjden är som mest på 1027 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2427 meter.

Vill man flyga till närheten av Ovronnaz ligger flygplatserna Geneva International Airport och Belp närmast på 81 respektive 83 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Ovronnaz ligger La Tzoumaz.

Hyr skidutrustning i Ovronnaz

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Ovronnaz? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Ovronnaz här

Skidskola i Ovronnaz

Hos oss hittar ni just nu 7 olika skidskolor och lektioner i Ovronnaz som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Ovronnaz här

Hotell & boende i Ovronnaz

Hos oss hittar ni totalt 169 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ovronnaz.
46 boendealternativ
Pris/natt från: 525 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 623 kr
68 boendealternativ
Pris/natt från: 608 kr
41 boendealternativ
Pris/natt från: 891 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1883 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns