Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ovronnaz, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Ovronnaz, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Ovronnaz ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Ovronnaz finns totalt 8 liftar med tillgång till 16 pister. Högsta pisten finns på 2427 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1027 meter.

Flyg till Ovronnaz

Vill man flyga till Ovronnaz så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genève närmast, på ett avstånd av 81 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Belp, Bern, som ligger 83 kilometer bort, och Torino International Airport, Turin som har ett avstånd på 118 kilometer till Ovronnaz.

Närmaste skidorter till Ovronnaz

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Ovronnaz ligger La Tzoumaz. Ni hittar även skidorterna Nendaz på 10 kilometers avstånd och Verbier, 13 kilometer från Ovronnaz.

Hyr skidutrustning i Ovronnaz

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Ovronnaz? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Ovronnaz här

Skidskola i Ovronnaz

Hos oss hittar ni just nu 6 olika skidskolor och lektioner i Ovronnaz som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Ovronnaz här

Hotell & boende i Ovronnaz

Hos oss hittar ni totalt 154 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ovronnaz.
82 boendealternativ
Pris/natt från: 819 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 612 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 662 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 970 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 2781 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns