Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ovronnaz, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Ovronnaz, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Ovronnaz ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Ovronnaz har 8 liftar och totalt 16 pister. Fallhöjden är som mest på 1027 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2427 meter.

Vill man flyga till närheten av Ovronnaz ligger flygplatserna Geneva International Airport och Belp närmast på 81 respektive 83 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Ovronnaz ligger La Tzoumaz.

Hyr skidutrustning i Ovronnaz

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Ovronnaz? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Ovronnaz här

Skidskola i Ovronnaz

Hos oss hittar ni just nu 7 olika skidskolor och lektioner i Ovronnaz som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Ovronnaz här

Hotell & boende i Ovronnaz

Hos oss hittar ni totalt 129 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ovronnaz.
58 boendealternativ
Pris/natt från: 835 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 624 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 674 kr
33 boendealternativ
Pris/natt från: 988 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 2834 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns