Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
La Tzoumaz är en skidort som ni hittar i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i La Tzoumaz är vanligtvis från mitten av november till slutet av april.

I La Tzoumaz hittar ni 68 liftar med en liftkapacitet på 89454 personer/timme. Det finns 412 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 107 kilometer blåa pister, 202 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 103 kilometer svarta pister. Då La Tzoumaz tillhör skidområdet 4 Vallées - Verbier/La Tzoumaz/Nendaz/Veysonnaz/Thyon har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3330 meter, vilket ger en fallhöjd på 1980 meter. Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i La Tzoumaz.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i La Tzoumaz 82 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära La Tzoumaz

För er som vill flyga ner till La Tzoumaz så är det flygplatsen Geneva International Airport, Genève som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till La Tzoumaz är 87 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Belp, Bern (88 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (110 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av La Tzoumaz

Inte långt från La Tzoumaz ligger skidorten Verbier, avståndet är endast 5 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Nendaz (6 kilometer) och Le Châble (7 kilometer).

Skidområden La Tzoumaz är del av

La Tzoumaz ingår i skidområdet 4 Vallees tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i La Tzoumaz i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i La Tzoumaz

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 14 olika klasser och instruktörer i La Tzoumaz som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Tzoumaz här

Restauranger

Det finns 20 restauranger i La Tzoumaz och 13 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 149 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Tzoumaz.
141 boenden
Pris/natt från:
710 kr
7 boenden
Pris/natt från:
3991 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar