Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Le Châble, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Le Châble? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Le Châble finns totalt 6 liftar med tillgång till 12 pister. Högsta pisten finns på 2446 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1346 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Geneva International Airport som ligger 87 kilometer från Le Châble. Några välriktade stenkast från Le Châble ligger Bruson, avståndet är endast 2 kilometer.

Liftarna i Le Châble är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 146 centimeter.

Hyr skidutrustning i Le Châble

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Le Châble. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Le Châble här

Hotell & boende i Le Châble

Hos oss hittar ni totalt 311 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Châble.
187 boendealternativ
Pris/natt från: 511 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 977 kr
71 boendealternativ
Pris/natt från: 1193 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 1926 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 6111 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns