Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Bruson ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och om ni funderar på att boka en skidresa till Bruson har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Bruson är vanligtvis från mitten av november till slutet av april.

Bruson har pister på totalt 412 kilometer, varav 107 kilometer är blåa enkla pister, 202 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 103 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 68 liftar, med en totalkapacitet på 89454 personer/timme. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet 4 Vallées - Verbier/La Tzoumaz/Nendaz/Veysonnaz/Thyon som Bruson ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 3330 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1980 meter. Den längsta pisten som finns i Bruson är 3 kilometer. Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Bruson finns nämligen möjlighet till nattskidåkning.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Bruson 82 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Bruson

Vill man flyga till Bruson så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genève närmast, på ett avstånd av 87 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Belp, Bern, som ligger 96 kilometer bort, och Torino International Airport, Turin som har ett avstånd på 103 kilometer till Bruson.

Närmaste skidorter till Bruson

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 0 kilometer från Bruson ligger Le Châble. Ni hittar även skidorterna Verbier på 2 kilometers avstånd och La Tzoumaz, 8 kilometer från Bruson.

Skidområden Bruson är del av

Bruson ingår i skidområdet 4 Vallees tillsammans med 5 andra skidorter.

Restauranger

Det finns 12 restauranger i Bruson och 12 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Café.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 46 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bruson.
35 boenden
Pris/natt från:
538 kr
3 boenden
Pris/natt från:
1028 kr
2 boenden
Pris/natt från:
1255 kr
5 boenden
Pris/natt från:
2028 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt