Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Upplev världens roligaste skidresa i Dubai!

Det låter kanske helt otroligt, men den arabiska staden Dubai har en av världens största inomhusskidbackar, 400 meter lång och 85 meter hög.

Det är därmed ett av de mest extravaganta projekt inom modern arkitektur i dag och minst sagt en logistisk bragd. Namnet på detta projekt är Ski Dubai, och det är den enda orten i Mellanöstern som erbjuder skidåkning i inomhusmiljö. Här hittar du otroliga snöbackar där du kan njuta av både snowboarding, skidåkning, samt kälkåkning. I detta ultramoderna snöområde finns fem backar varav den längsta backen är 400 meter. Ski Dubai erbjuder en oförglömlig upplevelse till alla som älskar skidåkning, oavsett om du är erfaren, nybörjare eller är helt enkelt nyfiken på att uppleva den fantastiska känslan av ett riktigt skidäventyr i en otrolig vacker miljö mitt i sommarhettan.

I anläggningen finns även en panel av den klarblåa skyn. Detta för att ge illusionen av att åka skidor utomhus med riktig snö, samtidigt som det är 40 grader varmt utomhus! Av en total yta på 22 500 kvadratmeter, alltså lika stor som tre fotbollsplaner, använder sig inomhusskidbacken av 6 000 ton riktig snö som ger en mäktighet på 50 cm tjockt snötäcke. Ski Dubai ger dessutom plats åt 1 500 personer samtidigt. För att hålla hela anläggningen i ett perfekt skick produceras varje natt kring trettio ton färsk snö.

Alla dagar, året om, erbjuder Ski Dubai:
  • Professionella och kvalificerade instruktörer
  • Utrustning och kläder av hög kvalitet, som även ingår i biljettpriset
  • Bokning av specialpaket som t.ex. "Födelsedagspaket"
  • Exklusiva affärer som Snow Pro
  • Temarestauranger som St. Moritz Café och Avalanche Café

Läs mer om skidåkning i Dubai på deras officiella hemsida
Wikipedias hemsida om skidåkningen i Dubai