Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mount Snow, Vermont, USA

Funderar ni på att testa skidåkningen i Mount Snow? Även om resvägen till Mount Snow är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Mount Snow.

Mount Snow har 20 liftar och totalt 102 pister. Fallhöjden är som mest på 518 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1097 meter. Längsta pisten i Mount Snow är 4 kilometer.

Skidorter nära Mount Snow är bland annat Stratton Mountain, Okemo Mountain och Killington Mountains.

Hotell & boende i Mount Snow

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Snow.
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1158 kr