Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mount Snow

Mount Snow, Vermont, USA

I staten Vermont i USA finns skidorten Mount Snow som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika.

Mount Snow har 20 liftar och totalt 60 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1097 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 518 meter. Den längsta pisten som finns i Mount Snow är 4 kilometer.

Flyg till Mount Snow

Vill man flyga till Mount Snow så ligger flygplatsen Burlington International Airport närmast, på ett avstånd av 168 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Mount Snow

Andra skidorter i närheten av Mount Snow är t ex Stratton Mountain som ligger 16 kilometer bort, Okemo Mountain med 50 kilometers avstånd samt Killington Mountains, som ligger 73 kilometer från Mount Snow.

Hotell & boende i Mount Snow

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Snow.
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1076 kr