Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Stratton Mountain

Stratton Mountain, Vermont, USA

Skidorten Stratton Mountain i USA ligger i delstaten Vermont, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika.

Stratton Mountain har 16 liftar och totalt 92 pister. Högsta pisten finns på 1181 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 611 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Stratton Mountain 35 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Stratton Mountain

Vill man flyga till Stratton Mountain så ligger flygplatsen Burlington International Airport närmast, på ett avstånd av 152 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Stratton Mountain

Andra skidorter i närheten av Stratton Mountain är t ex Mount Snow som ligger 16 kilometer bort, Okemo Mountain med 36 kilometers avstånd samt Killington Mountains, som ligger 57 kilometer från Stratton Mountain.

Hotell & boende i Stratton Mountain

Hos oss hittar ni totalt 60 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stratton Mountain.
57 boenden
Pris/natt från: 2014 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1768 kr
2 boenden
Pris/natt från: 3776 kr