Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Stratton Mountain, Vermont, USA

Intresserade av en skidresa till Stratton Mountain? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Stratton Mountain från Sverige är flyg det enda alternativet då Stratton Mountain ligger utanför Europa.

Stratton Mountain har 16 liftar och totalt 92 pister. Fallhöjden är som mest på 611 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1181 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 35 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter nära Stratton Mountain är bland annat Mount Snow, Okemo Mountain och Killington Mountains.

Hotell & boende i Stratton Mountain

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stratton Mountain.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 2484 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1804 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 3853 kr