Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Killington Mountains

Killington Mountains, Vermont, USA

De flesta associerar skidåkning i USA med de västra delarna av USA, men i öst finns ett par riktiga pärlor. En av dem är Killington Mountains som ligger ca tre timmar från Boston respektive Montreal och fem timmar från New York. Perfekt skidort om du vill kombinera en härlig skidsemester med kultur eller shopping i storstan. Passa på att besök USA nu när dollarn står lågt! Liftkort, hotell och restaurangbesök känns riktigt billigt!

Stort skidområde med karaktär

Killington är den största och bästa skidorten i området. Det finns över 200 pister och 32 liftar, fördelade över ett stort skidområde. Killington är känt för sin varierande skidterräng, med stora öppna pister från vilka du kan vika av in i skogen. Det finns flera olika snowparks med hopp och rails att upptäcka. Ett antal pister lämnas helt orörda för underhåll och är en slags halv-offpistvariant. Snösäkerheten är hög i snitt över sex meter varje säsong. På sätt och vis liknar Killingtons topografi den vi finner i de svenska fjällen, men med en stor dos amerikansk karaktär.
Pistkarta Killington

En aktiv semester

I Killington finns aktiviteter i mängd för den som orkar efter en lång dag i backen, eller kanske som en vilodag från skid- och snowboardåkningen. Åk på snöskotersafari eller gå på snöskovandring och toppa med en häftig tur i någon av pulkabackarna. I området finns även goda shoppingmöjligheter med allt från söta småbutiker i Vermontanda till outlets och shopping malls i närbelägna Manchester. Här hittar du flera av de stora märkesvarorna till låga priser. Det finns även lyxiga spa att besöka för den som vill skämma bort sig själv. För den som vill se sig omkring på sin semester rekommenderas en hyrbil. Ta en tur i de omgivande småbyerna och upplev äkta amerikansk småstadsidyll.

Traditionella lodger, lyxhotell eller motell

Det är förhållandevis billigt att hitta bra boende i Killington. Det finns många olika möjligheter, från hotell och resorts till privata rum, bed and breakfast och lägenheter. Givetvis kan du även hitta ett traditionellt amerikanskt motell.

Kortare resväg än du tror

Att ta sig till Killington är smidigt och enkelt. Det går att hitta flygbiljetter till Boston från Skandinavien från ca 4 000 kronor. Barn upp till 11 år betalar oftast halva priset. Boka ett par månader i förväg och håll ögonen öppna efter bra kampanjer hos resebyråer och flygbyråer, så blir din skidresa till USA inte dyrare än en resa till alperna. Hyr en bil och kör längs vackra vintervägar i ca tre timmar. Montreal eller New York är också bra utgångspunkter för skidresan.

Hotell & boende i Killington Mountains

Hos oss hittar ni totalt 331 hotell, lägenheter och stugor/hus i Killington Mountains.
320 boendealternativ
Pris/natt från: 828 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 724 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 737 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 818 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1223 kr