Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Okemo Mountain

Okemo Mountain, Vermont, USA

I staten Vermont i USA finns skidorten Okemo Mountain som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Okemo Mountain är vanligtvis från slutet av november till mitten av april.

Okemo Mountain har pister på totalt 70 kilometer, varav 22 kilometer är blåa enkla pister, 26 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 22 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 20 liftar, med en totalkapacitet på 38850 personer/timme. Högsta pisten finns på 1019 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 671 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Okemo Mountain. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Okemo Mountain.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Okemo Mountain 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Okemo Mountain

Vill man flyga till Okemo Mountain så ligger flygplatsen Burlington International Airport närmast, på ett avstånd av 124 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Okemo Mountain

Andra skidorter i närheten av Okemo Mountain är t ex Killington Mountains som ligger 25 kilometer bort, Stratton Mountain med 36 kilometers avstånd samt Mount Snow, som ligger 50 kilometer från Okemo Mountain.

Hotell & boende i Okemo Mountain

Hos oss hittar ni totalt 121 hotell, lägenheter och stugor/hus i Okemo Mountain.
117 boenden
Pris/natt från: 1364 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1408 kr