Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hotell & boende i Mount Snow

Nedan hittar ni 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Snow, och trakterna runt omkring Mount Snow. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Mount Snow kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Bed and breakfast
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 104 USD
Detta bed and breakfast omges av gröna berg och har en utomhuspool och en bubbelpool. Du kan åka skidor och snowboard på Mount Snow, 1,6 km bort. Alla rum på Gray Ghost Inn har eget badrum med hårtork. Vissa sviter har även TV, kylskåp och vardagsrumsdel. Som gäst på West Dover Gray Gho...
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 138 USD
Denna lodge ligger bara 2 minuters bilresa från skidliftarna i Mount Snow och har en uppvärmd utomhuspool och en bubbelpool inomhus. Mount Snow golfbana ligger 3,2 km bort. Alla rum på Big Bears Lodge har gratis Wi-Fi, kabel-TV och skrivbord. De är inredda i rustik stil med trämöbler oc...
Semesterbostad
Mountain Retreat ligger i Wilmington, 12 km från Molly Stark State Park och Harriman Reservoir. Här finns en tennisbana. Boendet har gratis WiFi. Denna stuga har ett kök, en sittgrupp och en platt-TV. Mountain Retreat har en grill och skidförvaring. Närmaste flygplats är Albanys interna...
Semesterbostad
Stratton Woods ligger i West Wardboro. WiFi är gratis i alla utrymmen. Semesterhuset har 2 sovrum, en TV, ett kök med mikrovågsugn och kylskåp samt ett badrum med dusch. Manchester ligger 44 km från boendet. Närmaste flygplats är Rutland State Airport, 56 km från Stratton Woods.
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.