Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Leukerbad, Schweiz

Söker ni information om skidortern Leukerbad? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 20 backar och antalet liftar är 13. Fallhöjden är som mest på 1289 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2700 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Leukerbad är mitten av december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Belp som ligger 60 kilometer från Leukerbad. Skidorter nära Leukerbad är bland annat Lauchernalp, Crans Montana och Adelboden.

Hyr skidutrustning i Leukerbad

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Leukerbad. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Leukerbad här

Skidskola i Leukerbad

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i Leukerbad som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Leukerbad här

Hotell & boende i Leukerbad

Hos oss hittar ni totalt 257 hotell, lägenheter och stugor/hus i Leukerbad.
167 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 828 kr
59 boendealternativ
Pris/natt från: 611 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 894 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 2297 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Leukerbad