Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

La Molina, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Molina? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Molina och andra skidorter inom nära räckhåll.

La Molina har 20 liftar och totalt 42 pister. Högsta pisten finns på 2537 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 875 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Barcelona International Airport som ligger 116 kilometer från La Molina. Några välriktade stenkast från La Molina ligger Masella, avståndet är endast 3 kilometer.

Hyr skidutrustning i La Molina

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Molina. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Molina här

Skidskola i La Molina

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i La Molina som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Molina här

Hotell & boende i La Molina

Hos oss hittar ni totalt 71 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Molina.
63 boendealternativ
Pris/natt från: 595 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 775 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 872 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns