Sökalternativ

La Molina, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Molina? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Molina och andra skidorter inom nära räckhåll.

La Molina har 20 liftar och totalt 42 pister. Högsta pisten finns på 2537 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 875 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Barcelona International Airport som ligger 116 kilometer från La Molina. Några välriktade stenkast från La Molina ligger Masella, avståndet är endast 3 kilometer.

Liftarna i La Molina är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 60 centimeter.

Hyr utrustning i La Molina

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Molina. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i La Molina här

Hotell & boende i La Molina

Hos oss hittar ni totalt 64 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Molina.
42 boendealternativ
Pris/natt från: 528 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
11 boendealternativ
Pris/natt från: 687 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 773 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns