Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Molina, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Molina? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Molina och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i La Molina är vanligtvis från mitten av november till början av maj.

La Molina är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 40 centimeter. 40% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 63% av liftarna går.

I La Molina hittar ni 33 liftar med en liftkapacitet på 50260 personer/timme. Det finns 145 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 80 kilometer blåa pister, 47 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 18 kilometer svarta pister. Då La Molina tillhör skidområdet La Molina/Masella - Alp2500 har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2537 meter, vilket ger en fallhöjd på 921 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i La Molina. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i La Molina.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i La Molina 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära La Molina

För er som vill flyga ner till La Molina så är det flygplatsen Barcelona International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till La Molina är 116 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Blagnac Airport, Toulouse, som ligger 151 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av La Molina

Inte långt från La Molina ligger skidorten Masella, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Font Romeu (21 kilometer) och Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats (22 kilometer).

Hyr skidutrustning i La Molina

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Molina. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Molina här

Skidskola i La Molina

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i La Molina som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Molina här

Hotell & boende i La Molina

Hos oss hittar ni totalt 80 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Molina.
71 boendealternativ
Pris/natt från: 581 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 742 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 835 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns