Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Molina? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Molina och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i La Molina är vanligtvis från mitten av november till början av maj.

I La Molina hittar ni 33 liftar med en liftkapacitet på 50260 personer/timme. Det finns 145 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 80 kilometer blåa pister, 47 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 18 kilometer svarta pister. Då La Molina tillhör skidområdet La Molina/Masella - Alp2500 har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2537 meter, vilket ger en fallhöjd på 921 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i La Molina. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i La Molina.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i La Molina 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära La Molina

För er som vill flyga ner till La Molina så är det flygplatsen Barcelona International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till La Molina är 116 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Blagnac Airport, Toulouse, som ligger 151 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av La Molina

Inte långt från La Molina ligger skidorten Masella, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Font Romeu (21 kilometer) och Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats (22 kilometer).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i La Molina i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i La Molina

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i La Molina som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Molina här

Restauranger

Det finns 14 restauranger i La Molina och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Spanskt, Medelhavet och Europeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 71 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Molina.
65 boenden
Pris/natt från:
867 kr
4 boenden
Pris/natt från:
768 kr
2 boenden
Pris/natt från:
1510 kr