Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Masella, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Masella? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Masella och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Masella sträcker sig i regel från mitten av november till början av maj.

Masella är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 45 centimeter. Just idag är 63% av liftarna och 40% av backarna öppna.

Masella har pister på totalt 145 kilometer, varav 80 kilometer är blåa enkla pister, 47 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 18 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 33 liftar, med en totalkapacitet på 50260 personer/timme. Masella är en del av skidområdet La Molina/Masella - Alp2500, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2537 meter, vilket ger en fallhöjd på 921 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Masella. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flyg till Masella

För er som vill flyga ner till Masella så är det flygplatsen Barcelona International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Masella är 118 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Blagnac Airport, Toulouse, som ligger 149 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Masella

Inte långt från Masella ligger skidorten La Molina, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Font Romeu (21 kilometer) och Porté Puymorens (23 kilometer).

Hyr skidutrustning i Masella

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Masella här

Skidskola i Masella

Om ni är ute efter att boka skidskola i Masella kan vi genom CheckYeti erbjuda 4 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Masella här

Hotell & boende i Masella

Hos oss hittar ni totalt 104 hotell, lägenheter och stugor/hus i Masella.
93 boendealternativ
Pris/natt från: 580 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1004 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 893 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 670 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1458 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns