Sökalternativ

Masella, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Masella? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Masella och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 44 backar och antalet liftar är 15. Fallhöjden är som mest på 935 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2535 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Masella är december till april.

Närmaste flygplats är Barcelona International Airport som ligger 118 kilometer från Masella. Några välriktade stenkast från Masella ligger La Molina, avståndet är endast 3 kilometer.

Hyr skidutrustning i Masella

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Masella här

Skidskola i Masella

Om ni är ute efter att boka skidskola i Masella kan vi genom CheckYeti erbjuda 5 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Masella här

Hotell & boende i Masella

Hos oss hittar ni totalt 99 hotell, lägenheter och stugor/hus i Masella.
62 boendealternativ
Pris/natt från: 549 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 969 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 861 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 646 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1406 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns