Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kupres, Bosnien och Hercegovina

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Kupres, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Kupres ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Fallhöjden är som mest på 454 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1550 meter.

Vlasic är närmaste skidort till Kupres med ett avstånd på 43 kilometer.

Hotell & boende i Kupres

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kupres.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 719 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 677 kr