Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bjelasnica

Bjelasnica, Bosnien och Hercegovina

Skidorten Bjelasnica ligger i Bosnien och Hercegovina och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Bjelasnica finns totalt 8 liftar med tillgång till 13 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2067 meter, vilket ger en fallhöjd på 867 meter.

Skidorter i närheten av Bjelasnica

Andra skidorter i närheten av Bjelasnica är t ex Jahorina som ligger 23 kilometer bort, Kupres med 86 kilometers avstånd samt Vlasic, som ligger 87 kilometer från Bjelasnica.

Hotell & boende i Bjelasnica

Hos oss hittar ni totalt 59 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bjelasnica.
58 boendealternativ
Pris/natt från: 348 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt