Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Vlasic

Vlasic, Bosnien och Hercegovina

Om ni planerar ni för en skidsemester till Vlasic i Bosnien och Hercegovina så hittar här ni både information om skidsystemet i Vlasic, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I Vlasic finns totalt 5 liftar med tillgång till 14 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1570 meter, vilket ger en fallhöjd på 370 meter.

Skidorter i närheten av Vlasic

Andra skidorter i närheten av Vlasic är t ex Kupres som ligger 43 kilometer bort, Bjelasnica med 87 kilometers avstånd samt Jahorina, som ligger 102 kilometer från Vlasic.

Hotell & boende i Vlasic

Hos oss hittar ni totalt 150 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vlasic.
133 boendealternativ
Pris/natt från: 274 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 324 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 335 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 994 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1101 kr