Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Jahorina

Jahorina, Bosnien och Hercegovina

Skidorten Jahorina ligger i Bosnien och Hercegovina och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Jahorina är vanligtvis från början av december till början av april.

Jahorina är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 20 centimeter. 28% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 23% av liftarna går.

Jahorina har pister på totalt 52 kilometer, varav 25 kilometer är blåa enkla pister, 24 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 17 liftar, med en totalkapacitet på 28923 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1890 meter, vilket ger en fallhöjd på 590 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Jahorina. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Jahorina.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Jahorina 52 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Jahorina har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Närmaste skidorter till Jahorina

Andra skidorter i närheten av Jahorina är t ex Bjelasnica som ligger 23 kilometer bort, Vlasic med 102 kilometers avstånd samt Kupres, som ligger 107 kilometer från Jahorina.

Hotell & boende i Jahorina

Hos oss hittar ni totalt 695 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jahorina.
638 boendealternativ
Pris/natt från: 277 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 932 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 559 kr
38 boendealternativ
Pris/natt från: 333 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 727 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1700 kr