Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Bosnien och Hercegovina

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Bosnien och Hercegovina. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Bosnien och Hercegovina

Största skidorterna

Flest liftar i Bosnien och Hercegovina

Bjelasnica 8 liftar
Jahorina 8 liftar
Vlasic 5 liftar
Kupres 4 liftar

Flest pister i Bosnien och Hercegovina

Jahorina 21 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Bosnien och Hercegovina

Bjelasnica 867 meter
Jahorina 584 meter
Kupres 454 meter
Vlasic 370 meter

Högsta pisterna i Bosnien och Hercegovina

Bjelasnica 2067 meter
Jahorina 1894 meter
Vlasic 1570 meter
Kupres 1550 meter