Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i Kupres

Nedan hittar ni 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kupres, och trakterna runt omkring Kupres. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Kupres kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 60 EUR
Apartman Vesna ligger i Kupres. Boendet erbjuder utsikt över staden och bergen. Denna lägenhet har 1 uteplats, 1 sovrum, 1 vardagsrum och 1 välutrustat kök med kylskåp och ugn. Denna lägenhet med 3 stjärnor erbjuder gratis privat parkering och gratis WiFi i alla utrymmen. Skidförvaring ...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 64 EUR
Apartman M. Rados ligger i Kupres och erbjuder utsikt över trädgården, gratis WiFi och gratis privat parkering. På Apartman M. Rados har du som gäst en uteplats, utsikt över bergen, en sittgrupp, en platt-tv, ett fullt utrustat kök med ett kylskåp och en ugn samt ett eget badrum med dus...
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 170 EUR
Planinska kuca Kupres ligger i Kupres och erbjuder en terrass. Boendet erbjuder utsikt över bergen och trädgården. Denna chalet har en balkong och utsikt över staden och erbjuder 5 sovrum, 1 vardagsrum, 1 platt-tv, 1 utrustat kök med kylskåp och diskmaskin samt 2 badrum med dusch. Boend...
Semesterbostad
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 190 EUR
Holiday Home Slavica ligger i Kupres och erbjuder boende med en balkong. Detta semesterhus erbjuder gratis privat parkering, ett gemensamt kök och gratis WiFi. Detta semesterhus har en terrass och utsikt över staden och erbjuder 4 sovrum, 1 vardagsrum, 1 platt-tv, 1 utrustat kök med kyl...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.