Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Jested

Jested, Tjeckien

Skidorten Jested ligger i Tjeckien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Jested sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av mars.

Jested är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 50 centimeter. Just idag är 20% av liftarna och 16% av backarna öppna.

Jested erbjuder totalt 10 kilometer pister, varav 3 kilometer är blåa lite enklare pister och 6 kilometer är röda med lite mer utmanande skidåkning. Här finns 10 liftar som kan ta 11838 personer/timme uppför backarna. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 929 meter, vilket ger en fallhöjd på 399 meter. Den längsta pisten som finns i Jested är 2 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Jested. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 8 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Jested

Vill man flyga till Jested så ligger flygplatsen Prague-Ruzyne Airport närmast, på ett avstånd av 87 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Jested

Skidorter nära Jested är bland annat Bedrichov (12 kilometers avstånd), Harrachov (31 kilometers avstånd) och Rokytnice nad Jizerou (34 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Jested

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jested.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 246 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 280 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 453 kr