Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Bedrichov? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Bedrichov och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 6 kilometer backar och antalet liftar är 8. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 810 meter, vilket ger en fallhöjd på 110 meter. Den längsta pisten som finns i Bedrichov är 0.5 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 90 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Bedrichov

För er som vill flyga ner till Bedrichov så är det flygplatsen Prague-Ruzyne Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bedrichov är 98 kilometer.

Skidorter i närheten av Bedrichov

Skidorter nära Bedrichov är bland annat Jested (11 kilometers avstånd), Harrachov (20 kilometers avstånd) och Rokytnice nad Jizerou (24 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 7 restauranger i Bedrichov och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Tjeckiskt, Europeiskt och Fusion.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 18 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bedrichov.
10 boenden
Pris/natt från:
339 kr
8 boenden
Pris/natt från:
300 kr