Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Gerlos, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Gerlos? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 68 backar och antalet liftar är 50. Fallhöjden är som mest på 1205 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2505 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Gerlos är december till april.

Om man tröttnar på backarna i Gerlos eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 12 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 14 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Gerlos ligger flygplatserna Kranebitten och Wolfgang A Mozart närmast på 52 respektive 96 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Gerlos ligger Königsleiten.

Liftarna i Gerlos är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 90 centimeter.

Skidområden Gerlos är del av

Gerlos ingår i skidområdet Zillertal tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Gerlos

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Gerlos här

Hotell & boende i Gerlos

Hos oss hittar ni totalt 119 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gerlos.
76 boendealternativ
Pris/natt från: 415 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1374 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 1223 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Gerlos