Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Gerlos, Österrike

Gerlos är en skidort i Alperna i Österrike, och om ni söker information om Gerlos för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Gerlos är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 230 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Gerlos. 97% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 98% av liftarna går.

Gerlos har pister på totalt 150 kilometer, varav 50 kilometer är blåa enkla pister, 88 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 52 liftar, med en totalkapacitet på 94764 personer/timme. Gerlos är en del av skidområdet Zillertal Arena - Zell am Ziller/Gerlos/Königsleiten/Hochkrimml, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1920 meter. Den längsta pisten som finns i Gerlos är 4.2 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Gerlos.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Gerlos 39 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Gerlos

För er som vill flyga ner till Gerlos så är det flygplatsen Kranebitten, Innsbruck som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Gerlos är 52 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Wolfgang A Mozart, Salzburg, som ligger 96 kilometer bort, och Bolzano Airport som har ett avstånd på 101 kilometer till Gerlos.

Närmaste skidorter till Gerlos

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Gerlos ligger Königsleiten. Andra skidorter som ligger nära är Zell am Ziller (12 kilometer) och Kaltenbach (14 kilometer).

Skidområden Gerlos är del av

Gerlos ingår i skidområdet Zillertal tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Gerlos

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Gerlos här

Hotell & boende i Gerlos

Hos oss hittar ni totalt 139 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gerlos.
96 boendealternativ
Pris/natt från: 413 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
13 boendealternativ
Pris/natt från: 1451 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 1295 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 5022 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Gerlos

Sunweb
SnowTrex