Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kaltenbach, Österrike

Kaltenbach är en skidort belägen i hjärtat av Tyrolen i Österrike. I dalen som kallas Ziller finner man flera små byar och idag är många av dem sammanlänkade genom de liftsystem som finns. En av dessa är Kaltenbach. Spenderar man sin skidsemester i Kaltenbach får man därför tillgång till många härliga backar.

Skidorten är kanske inte en av de mest kända i området, men fler och fler hittar hit varje år och njuter av den åkning som erbjuds i de närliggande bergen. Numera är Kaltenbach sammankopplat med Hochzillertal och Hochfügens skidområden vilket gör det sammanlagda skidområdet till ett av de största i Zillerdalen.

Passar alla

I Kaltenbach kan man hitta nedfarter som passar alla. Dock ska det påpekas att de pister som finns till största delen är för nybörjare eller medelgoda åkare. Vill man åka mycket off-pist kan det vara en bra idé att ta sig till en av de närliggande byarna där utbudet är ännu större. Hur som helst är det skön åkning som erbjuds när man är på skidresa i Kaltenbach. Det passar också alldeles utmärkt att ta med barn till denna skidort.

Då Kaltenbach ligger relativt långt ner i dalen kan det vara bra att ha i åtanke att det vid slutet av säsongen ibland kan vara svårt att ta sig ner hela vägen till byn då snön försvinner snabbare där. Detta är dock inget större problem då man kan ta gondolliften ner från mittstationen om så skulle behövas. Väljer man att spendera sin skidsemester i Kaltenbach kommer man inte bli besviken då man får tillgång till så många olika pister med de 37 liftar som finns.

Lätt att nå

Det är ingen konst att ta sig till denna skidort. Skidresor till Kaltenbach kan man hitta på flera olika sätt, och har man väl tagit sig till den närmst liggande flygplatsen i Innsbruck är det hur lätt som helst att nå byn med tåg, buss eller bil då Kaltenbach ligger på bekvämt avstånd till de större vägarna. Härifrån är det också lätt att ta sig till de andra närliggande byarna vilket gör att man har möjlighet att se mer på sin skidresa till Kaltenbach.

När man tittar på skidresor till Kaltenbach kan det vara bra att veta att det finns flera olika hotell att välja mellan. Vill man vara nära nattlivet i Kaltenbach kanske det är bäst att boka hotell där, medan den närliggande byn Stumm har ett mindre utbud när det gäller barer och nattklubbar, men då också en något lugnare atmosfär. Valet är ditt!

Skidområden Kaltenbach är del av

Byar i närheten av Kaltenbach

I närheten av Kaltenbach med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Stumm som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Kaltenbach.

Hyr skidutrustning i Kaltenbach

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Kaltenbach här

Skidskola i Kaltenbach

Om ni är ute efter att boka skidskola i Kaltenbach kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Kaltenbach här

Hotell & boende i Kaltenbach

Hos oss hittar ni totalt 503 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kaltenbach.
397 boendealternativ
Pris/natt från: 405 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
64 boendealternativ
Pris/natt från: 687 kr
36 boendealternativ
Pris/natt från: 916 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 955 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Kaltenbach

Sunweb
SnowTrex