Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Gérardmer ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Gérardmer sträcker sig i regel från slutet av december till början av mars.

I Gérardmer hittar ni 19 liftar med en liftkapacitet på 19055 personer/timme. Det finns 40 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 24 kilometer blåa pister, 14 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1140 meter, vilket ger en fallhöjd på 370 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Gérardmer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Gérardmer

För er som vill flyga ner till Gérardmer så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Gérardmer är 137 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Zürich International Airport, som ligger 143 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Gérardmer

Inte långt från Gérardmer ligger skidorten La Bresse-Hohneck, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Le Markstein (20 kilometer) och Feldberg (90 kilometer).

Restauranger

Det finns 91 restauranger i Gérardmer och 26 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 501 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gérardmer.
428 boenden
Pris/natt från:
476 kr
3 boenden
Pris/natt från:
813 kr
23 boenden
Pris/natt från:
685 kr
32 boenden
Pris/natt från:
638 kr
15 boenden
Pris/natt från:
1045 kr

Relaterade länkar