Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Bresse-Hohneck? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Bresse-Hohneck och andra skidorter inom nära räckhåll. Bästa tiden för att åka skidor i La Bresse-Hohneck är mitten av december till slutet av mars.

I La Bresse-Hohneck hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 22515 personer/timme. Det finns 21 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 13 kilometer blåa pister, 7 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1350 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 478 meter. Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i La Bresse-Hohneck finns nämligen möjlighet till nattskidåkning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 50 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära La Bresse-Hohneck

För er som vill flyga ner till La Bresse-Hohneck så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till La Bresse-Hohneck är 131 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Zürich International Airport, som ligger 134 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av La Bresse-Hohneck

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från La Bresse-Hohneck ligger Gérardmer. Andra skidorter som ligger nära är Le Markstein (14 kilometer) och Feldberg (82 kilometer).

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till La Bresse-Hohneck, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i La Bresse-Hohneck

Skidskolor

Om ni är ute efter att boka skidskola i La Bresse-Hohneck kan vi genom CheckYeti erbjuda 9 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i La Bresse-Hohneck här

Restauranger

Det finns 7 restauranger i La Bresse-Hohneck och 2 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt och Europeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 62 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Bresse-Hohneck.
56 boenden
Pris/natt från:
558 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt
4 boenden
Pris/natt från:
775 kr
Ett boende
Pris/natt från:
3462 kr