Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Bresse-Hohneck, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Bresse-Hohneck? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Bresse-Hohneck och andra skidorter inom nära räckhåll. Bästa tiden för att åka skidor i La Bresse-Hohneck är mitten av december till slutet av mars.

Skidåkningen i La Bresse-Hohneck är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 40 centimeter. 13% av liftarna är igång idag, och 26% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I La Bresse-Hohneck hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 22515 personer/timme. Det finns 21 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 13 kilometer blåa pister, 7 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1350 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 478 meter. Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i La Bresse-Hohneck finns nämligen möjlighet till nattskidåkning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 50 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära La Bresse-Hohneck

För er som vill flyga ner till La Bresse-Hohneck så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till La Bresse-Hohneck är 131 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Zürich International Airport, som ligger 134 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av La Bresse-Hohneck

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från La Bresse-Hohneck ligger Gérardmer. Andra skidorter som ligger nära är Le Markstein (13 kilometer) och Feldberg (82 kilometer).

Hyr skidutrustning i La Bresse-Hohneck

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i La Bresse-Hohneck här

Skidskola i La Bresse-Hohneck

Om ni är ute efter att boka skidskola i La Bresse-Hohneck kan vi genom CheckYeti erbjuda 6 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i La Bresse-Hohneck här

Hotell & boende i La Bresse-Hohneck

Hos oss hittar ni totalt 104 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Bresse-Hohneck.
84 boendealternativ
Pris/natt från: 541 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1005 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 726 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 638 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 3351 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns