Sökalternativ

La Bresse-Hohneck, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till La Bresse-Hohneck? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till La Bresse-Hohneck och andra skidorter inom nära räckhåll.

I La Bresse-Hohneck finns totalt 16 liftar med tillgång till 42 pister. Högsta pisten finns på 1350 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 478 meter.

Vill man flyga till närheten av La Bresse-Hohneck ligger flygplatserna Belp och Zürich International Airport närmast på 131 respektive 134 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från La Bresse-Hohneck ligger Gérardmer.

Hyr skidutrustning i La Bresse-Hohneck

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i La Bresse-Hohneck här

Skidskola i La Bresse-Hohneck

Om ni är ute efter att boka skidskola i La Bresse-Hohneck kan vi genom CheckYeti erbjuda 9 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i La Bresse-Hohneck här

Hotell & boende i La Bresse-Hohneck

Hos oss hittar ni totalt 112 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Bresse-Hohneck.
88 boendealternativ
Pris/natt från: 301 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 969 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 700 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 615 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 3229 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns