Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Le Markstein, Frankrike

Om ni planerar ni för en skidsemester till Le Markstein i Frankrike så hittar här ni både information om skidsystemet i Le Markstein, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I Le Markstein finns totalt 8 liftar med tillgång till 13 pister.

Flyg till Le Markstein

För er som vill flyga ner till Le Markstein så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Le Markstein är 118 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Zürich International Airport, som ligger 125 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Le Markstein

Andra skidorter i närheten av Le Markstein är t ex La Bresse-Hohneck som ligger 13 kilometer bort, Gérardmer med 20 kilometers avstånd samt Feldberg, som ligger 76 kilometer från Le Markstein.

Hyr skidutrustning i Le Markstein

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Le Markstein. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Le Markstein här

Hotell & boende i Le Markstein

Hos oss hittar ni totalt 38 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Markstein.
34 boendealternativ
Pris/natt från: 527 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 845 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns