Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Feldberg ligger i Tyskland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Feldberg sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Feldberg hittar ni 17 liftar med en liftkapacitet på 22124 personer/timme. Det finns 29 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 12 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1450 meter, vilket ger en fallhöjd på 500 meter. Den längsta pisten som finns i Feldberg är 3 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 140 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Feldberg

För er som vill flyga ner till Feldberg så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Feldberg är 59 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Belp, Bern (112 kilometers avstånd), samt Stuttgart-Echterdingen (127 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Feldberg

Skidorter nära Feldberg är bland annat Le Markstein (75 kilometers avstånd), La Bresse-Hohneck (82 kilometers avstånd) och Gérardmer (90 kilometers avstånd).

Skidskolor

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Feldberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 24 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Feldberg här

Restauranger

Det finns 12 restauranger i Feldberg och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Tyskt, Europeiskt och Medelhavet.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 56 hotell, lägenheter och stugor/hus i Feldberg.
54 boenden
Pris/natt från:
842 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1041 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar