Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Feldberg, Tyskland

Planerar ni för en skidsemester i Feldberg? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Högsta pisten finns på 1450 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 500 meter. Längsta pisten i Feldberg är 3 kilometer.

Närmaste flygplats är Zürich International Airport som ligger 59 kilometer från Feldberg. Le Markstein är närmaste skidort till Feldberg med ett avstånd på 76 kilometer.

Hyr skidutrustning i Feldberg

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Feldberg? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Feldberg.

Boka skidutrustningen online i Feldberg här

Skidskola i Feldberg

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Feldberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 20 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Feldberg här

Hotell & boende i Feldberg

Hos oss hittar ni totalt 126 hotell, lägenheter och stugor/hus i Feldberg.
116 boendealternativ
Pris/natt från: 533 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 474 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 725 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns