Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplats Tbilisi International Airport i Tbilisi

Tbilisi International Airport i Tbilisi är flygplatsen som är lämpligast att flyga till när ni planerar en skidsemester till närliggande skidorter som till exempel Gudauri, Tsakhkadzor och Mestia.

Flyg från Sverige

För tillfället finns inga direktflyg till Tbilisi International Airport från Sverige. Ni kan ändå alltid flyga till Tbilisi International Airport via andra städer, observera att flygtiden därmed blir längre men priserna kan fortfarande vara billiga.

Sök och boka flyg till Tbilisi International Airport.

8 skidorter närmast Tbilisi International Airport, Tbilisi

Skidort Kördistans och körtid Avstånd
Gudauri Visa köranvisningar 97 km
Tsakhkadzor Visa köranvisningar 128 km
Mestia Visa köranvisningar 241 km
Sarikamis Visa köranvisningar 248 km
Tufandag Visa köranvisningar 254 km
Shahdag Mountain Resort Visa köranvisningar 268 km
Elbrus och Cheget Visa köranvisningar 270 km
Dombai Visa köranvisningar 328 km
Observera att avstånden till skidorterna fågelvägen och kör-/transfersträckan därmed blir längre.
Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om.

Karta Tbilisi International Airport, Tbilisi