Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Tsakhkadzor, Armenien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Tsakhkadzor? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Tsakhkadzor och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 16 backar och antalet liftar är 5. Fallhöjden är som mest på 854 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2820 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Tsakhkadzor är mitten december till mars.

Sarikamis är närmaste skidort till Tsakhkadzor med ett avstånd på 180 kilometer.

Hotell & boende i Tsakhkadzor

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tsakhkadzor.
8 boendealternativ
Pris/natt från: 391 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 683 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 910 kr