Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tsakhkadzor

Tsakhkadzor, Armenien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Tsakhkadzor? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Tsakhkadzor och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Tsakhkadzor sträcker sig i regel från mitten december till mars.

I Tsakhkadzor finns totalt 5 liftar med tillgång till 16 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2820 meter, vilket ger en fallhöjd på 854 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.8 kilometer.

Flyg till Tsakhkadzor

För er som vill flyga ner till Tsakhkadzor så är det flygplatsen Tbilisi International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Tsakhkadzor är 128 kilometer.

Närmaste skidorter till Tsakhkadzor

Skidorten Sarikamis är den närmaste skidorten, avståndet från Tsakhkadzor är 180 kilometer.

Hotell & boende i Tsakhkadzor

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tsakhkadzor.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 351 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 819 kr