Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sarikamis

Sarikamis, Turkiet

Om ni planerar ni för en skidsemester till Sarikamis i Turkiet så hittar här ni både information om skidsystemet i Sarikamis, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Sarikamis är november till april.

Här finns det 4 backar och antalet liftar är 1. Högsta pisten finns på 2634 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 534 meter.

Skidorter i närheten av Sarikamis

125 kilometer från Sarikamis hittar ni skidorten Palandöken, som är den skidort som är närmaste granne.

Hotell & boende i Sarikamis

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sarikamis.
2 boenden
Pris/natt från: Okänt