Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Turkiet

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Turkiet. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Turkiet

10 liftar
Kartalkaya
8 liftar
Uludag
4 liftar
Erciyes
4 liftar
Palandöken
3 liftar
Ilgaz

Flest pister i Turkiet

22 pister
Palandöken
16 pister
Erciyes
14 pister
Kartalkaya
13 pister
Uludag
4 pister
Sarikamis

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Turkiet

1210 meter
Kartalkaya
850 meter
Palandöken
559 meter
Erciyes
555 meter
Uludag
534 meter
Sarikamis

Högsta pisterna i Turkiet

3000 meter
Palandöken
2774 meter
Erciyes
2634 meter
Sarikamis
2400 meter
Saklikent (Antalya)
2322 meter
Uludag