Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Turkiet

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Turkiet. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Turkiet

Kartalkaya 10 liftar
Uludag 8 liftar
Palandöken 4 liftar
Erciyes 4 liftar
Ilgaz 3 liftar

Flest pister i Turkiet

Palandöken 22 pister
Erciyes 16 pister
Kartalkaya 14 pister
Uludag 13 pister
Ilgaz 4 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Turkiet

Kartalkaya 1210 meter
Palandöken 850 meter
Erciyes 559 meter
Uludag 555 meter
Sarikamis 534 meter

Högsta pisterna i Turkiet

Palandöken 3000 meter
Erciyes 2774 meter
Sarikamis 2634 meter
Saklikent (Antalya) 2400 meter
Uludag 2322 meter