Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ilgaz, Turkiet

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Ilgaz, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Ilgaz ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Ilgaz finns totalt 3 liftar med tillgång till 4 pister. Högsta pisten finns på 2034 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 435 meter.

Elmadag är närmaste skidort till Ilgaz med ett avstånd på 155 kilometer.

Hotell & boende i Ilgaz

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Ilgaz just nu