Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Ilgaz

Ilgaz, Turkiet

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Ilgaz, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Ilgaz ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Ilgaz har 3 liftar och totalt 4 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2034 meter, vilket ger en fallhöjd på 435 meter. Den längsta pisten som finns i Ilgaz är 1.5 kilometer.

Skidorter i närheten av Ilgaz

Skidorten Elmadag är den närmaste skidorten, avståndet från Ilgaz är 155 kilometer.

Hotell & boende i Ilgaz

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Ilgaz just nu