Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Elmadag, Turkiet

Allt i Elmadag
Skidorten Elmadag ligger i Turkiet och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Elmadag sträcker sig i regel från december till april.

Elmadag har 2 liftar och totalt 1 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1980 meter, vilket ger en fallhöjd på 155 meter. Den längsta pisten som finns i Elmadag är 1 kilometer.

Skidorter i närheten av Elmadag

Skidorten Kartalkaya är den närmaste skidorten, avståndet från Elmadag är 131 kilometer.