Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Elmadag
Boka i Elmadag

Elmadag, Turkiet

Skidorten Elmadag ligger i Turkiet och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Elmadag sträcker sig i regel från december till april.

Elmadag har 2 liftar och totalt 1 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1980 meter, vilket ger en fallhöjd på 155 meter. Den längsta pisten som finns i Elmadag är 1 kilometer.

Skidorter i närheten av Elmadag

Skidorten Kartalkaya är den närmaste skidorten, avståndet från Elmadag är 131 kilometer.

Hotell & boende i Elmadag

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Elmadag.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 332 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 283 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 891 kr