Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Uludag

Uludag, Turkiet

Om ni planerar ni för en skidsemester till Uludag i Turkiet så hittar här ni både information om skidsystemet i Uludag, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Uludag sträcker sig i regel från december till mars.

I Uludag finns totalt 8 liftar med tillgång till 13 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2322 meter, vilket ger en fallhöjd på 555 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Hotell & boende i Uludag

Hos oss hittar ni totalt 24 hotell, lägenheter och stugor/hus i Uludag.
18 boendealternativ
Pris/natt från: 150 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1998 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1636 kr